Van MYO'da yılsonu eğlence programı

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Van Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, düzenledikleri yılsonu programı ile doyasıya eğlendiler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 19:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van MYO öğrencileri tarafından Van Gölü kenarında düzenlenen eğlence programa Yyü Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, yardımcıları ve Van MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Menderes Koyuncu ile çok sayıda öğrenci katıldı. Van Oturma Grubu tarafından seslendirilen şarkılarla başlayan eğlence programında bir konuşma yapan Prof. Dr. Peyami Battal, 2 büyük depremin üst üste yaşandığını hatırlatarak, "Yaşanan depremlere rağmen öğrencilerimizin yüzde 90'ı Van'da durmak istedi. Öğrencilerimiz için 24 saat aralıksız çalışıp, 26 Aralık 2011 tarihinde ilk öğrencilerimizi aldık. İlk öğrencilerimiz geldiği zaman çok duygulandık. Altyapımızı hızlı bir şekilde yaptık. Şimdi güneş farklı doğuyor. Kış, soğuk demeden gece gündüz çalıştık" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından sahne alan Grup Renk, seslendirdiği Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde öğrenciler halay çekerek doyasıya eğlendiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber