Belediyenin yıktığı evi onardılar, tekrar yıkılmaktan kurtaramadılar

Bursa'da belediye ekiplerinin ruhsatsız olduğu için kısmen yıktığı binayı onaran ev sahibi, binanın tekrar yıkılmasına engel olamadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da belediye ekiplerinin ruhsatsız olduğu için kısmen yıktığı binayı onaran ev sahibi, binanın tekrar yıkılmasına engel olamadı. Bu kez bina tamamen yerle bir edildi.

Edinilen bilgiye göre, Osmangazi ilçesi Hüdavendigar Mahallesi Hürmet Sokak'ta hisseli parsel üzerine 480 metrekare alana ruhsatsız olarak inşa edilen 5 katlı, 15 daireli bina, yaklaşık 2 ay önce Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından kısmen yıkıldı. Kısmen imar yoluna tecavüz ettiği belirlenen bina ev sahibi tarafından onarılınca Osmangazi Belediyesi tekrar yıkım kararı aldı. Bu sefer bina tamamen yıkıldı. Yıkım sırasında çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve sivil savunma ekibi hazır bulundu.

Yıkım sırasında çevreye toz yayılmaması için tankerle su sıkılırken, bazı vatandaşların balkondan çamaşırlarını toplaması dikkatlerden kaçmadı. Kısa süreli gerginliğin dışında yıkım olaysız bir şekilde tamamlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber