Gürkan: Kalem projesi ile gönül köprüleri kuruldu

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, bir kalem ile başlayan projenin gençlerden küçüklere gönül köprüsü kurma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 14:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karaisalı 1 Nisan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) 'Kalemim Kalemin Olsun' projesini yürüten gençler, destek veren hayırseverler ile öğrenciler bir araya geldi. Proje kapsamında sınav merkezlerinden toplanan kalem ve kırtasiye malzemelerinin yanı sıra hayırseverler tarafından bağışlanan bilgisayar, projeksiyon cihazı, fotokopi makinesi, ayakkabı, çanta ve top gibi malzemeler ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

İlçe yöneticileri ile birlikte okula gelen AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, bir kalem ile başlayan projenin gençlerden küçüklere gönül köprüsü kurma yolunda hızla ilerlediğini söyledi. Daha önce Feke ve Pozantı'daki YİBO'nun da benzeri bir etkinliğe ev sahipliği yaptığını hatırlatan Gürkan, 'Kalemim Kalemin Olsun'un sevgi, şefkat, kardeşlik; gönülden gönüle her şey anlamına geldiğini ifade etti. Hayata geçirdikleri bu proje ile çocuklar arasında sosyal yardımlaşma duygularını geliştirmeyi amaçladıklarını anlatan Gürkan, toplumumuzun bütün kesimlerinin sosyal sorumluluk içeren faaliyetlere destek verdiğini bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber