Kars'ta okuma salonu öğrencileri halı sahada stres attı

Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD)'nin 'Soğuk Sokaklardan Sıcak Dersliklere Projesi' kapsamında okuma salonu öğrencileri halı saha turnuvasında stres attı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 14:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halı saha turnuvası, Kars Merkez Okuma Salonu, Sarıkamış Okuma Salonu, Kağızman Okuma Salonu, Digor Okuma Salonu, Selim Okuma Salonu, Akyaka Okuma Salonu, Susuz Okuma Salonu, Arpaçay Okuma Salonu öğrencileri arasında il merkezi Öz Abaylar halı sahasında gerçekleştirildi. Çekişmeli geçen turnuva maçlarının sonunda Susuz Okuma Salonu ile Digor Okuma Salonu finalde karşı karşıya geldi. Müsabaka sonunda 6-3'lük sonuçla Susuz Okuma Salonu öğrencileri birinciliğin mutluluğunu yaşadı. Turnuvada Merkez Okuma Salonu ise üçüncülüğü elde etti.

Turnuva ile öğrencilerin bir yılın ders ve sınav stresini üzerlerinden atma fırsatını elde ettiklerini belirten okuma salonları sorumlusu Yusuf Bakar, ?Okuma salonunda okuyan çocuklarımızın sosyal alandaki performansları ve mutlulukları karşısında bizler de mutlu olduk. Bu turnuvada bütün çocuklarımız birinci oldular. Dostluk ve kardeşlik kazandı.? dedi.

Turnuvayı izleyen KARSİAD Genel Sekreteri Cengiz Kaya ise il genelinde bulunan okuma salonlarının öğrencilerinin sosyal alanda kaynaşmasının derslerinde başarıyı da beraberinde getireceğine inandıklarını söyledi.

?Soğuk Sokaklardan Sıcak Dersliklere' projesi, Kars Valiliği SODES İl Koordinatörlüğü tarafından finanse ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber