Erzurumlu güreşçi Gör, Yunanistan'dan altın madalya ile döndü

Erzurum Palandöken Belediye Spor Kulübü sporcusu Kenan Gör,Yunanistan'ın Larissa kentinde düzenlenen Akdeniz Kupası Büyük Erkekler Serbest Güreş Turnuvası'nda 120 kilogramda altın madalya kazandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 19:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yunanistan'dan Erzurum'a altın madalya geldi. Larissa kentinde düzenlenen Akdeniz Kupası Büyük Erkekler Serbest Güreş Turnuvasında Erzurumlu Kenan Gör, kilosunda Akdeniz şampiyonu olarak altın madalya kazandı.

Şampiyonluk haberini alan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, milli güreşçiyi cep telefonuyla arayarak tebrik etti. Milil sporcu Gör'den Avrupa şampiyonluğu sözü alan Bulutlar, "Belediyemiz her zaman sporun ve sporcunun yanında. Elimizden geldiği kadar sporu ve sporcularamıza destek veriyoruz. Çünkü Palandöken Belediyespor Kulübü'nün bünyesinde olan güreş takımımız bölgenin ve Erzurum'un tek 1. Lig'de mücadele veren takımıdır." diyerek şunları söyledi:

"Bizleri ve şehrimizi en iyi temsil etmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Yaklaşık üç yıl önce Spor Kulübümüzün bünyesine kattığımız Güreş Takımımız bu zaman içerisinde 39. Uluslar arası Yaşar Doğu güreş turnuvasında üçüncülük elde etmiş, birinci ligde gurup birinciliği elde etmiş, milli takıma birçok sporcu vermiş yine büyük bir başarı elde edilerek Akdeniz Kupasında Altın madalya alınmıştır. Milli Güreşçimiz Kenan Gör'ü ve hocasını kutluyorum.?

Kenan Gör, Yunanistan'dan dönerek milli takım kampına katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber