Cumhuriyet İlköğretim Okulu'ndan 50 bin kapak

Burhaniye Belediyesi'nin başlatmış olduğu 'Her Kapak Bir Adım' kampanyasına ilgi sürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kampanya kapsamında, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri 50 bin kapak toplayarak büyük destek verdi.

Burhaniye Belediyesi'nin başlatmış olduğu kampanya çerçevesinde, okullarında da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü adı altında bir kulüp kurduklarını belirten projeden sorumlu Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Mustafa Kaplan, ?Okulumuz öğrencileri ile belediyenin başlatmış olduğu bu kampanyaya destek olmak için 92 kişi ile birlikte 50 bin adet kapak topladık. Çocuklar, kendi aralarında rekabete girdi. 8 bin 300 kapak ile İsa Yaramış birinci olurken, 8 bin kapak ile Deniz Tezcan ikinci oldu. Asıl projeyi yürütmeyi sağlayan okul öğrencilerinden Meryem Dumanoğlu oldu.

Dumanoğlu, "Kurduğumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Başkanı Ayhan Demir ile birlikte bu kapakları topladık. Bunun dışında, bir adet de tekerlekli sandalye bağışı aldık. Bunu da belediyeye bıraktık. Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova'ya başlattıkları bu kampanyadan dolayı teşekkür ediyoruz.? dedi.

Başkan Akova, ?Ben sizin duyarlılığınızdan dolayı ayrı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bize ve bu kampanyamıza vermiş olduğunuz destek çok önemli. İyi ki sizler varsınız. Yarınlarda her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum. Bizim bu kampanyamız devam edecek ve derslerinizden zaman bulur da bu kampanyamıza desteğinizi sürdürürseniz memnun oluruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber