Niksar'da 'Üreten Ahşap Eller Projesi'

Niksar'da 'Üreten Ahşap Eller Projesi' ile 40 işsiz gence iş imkanı sağlanacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 18:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tokat'ın Niksar ilçesinde Niksar Belediyesi tarafından hazırlanan ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından desteklenen 'Üreten Ahşap Eller Projesi'nin tanıtımı İlçe Belediye Başkanı Duran Yadigar, İlçe Emniyet Müdürü Murat Mutlu, İlçe Müftüsü Selahattin Şanver, Niksar Ticaret Odası Başkanı Mehmet Şöhretoğlu, STK'lar ve vatandaşın katılımıyla İlçe Halk Eğitim Merkezi salonunda yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Belediye Başkanı Duran Yadigar, "Üreten Ahşap Eller Projesi ile ilçemizde istihdam konusunda önemli bir adım atılmış oldu. Bu tür projelerle istihdamı artırıp turizm pastasında ilçemiz için en iyi payı almaya hep beraber çalışacağız. Projede emeği geçen herkese ve katılımcılarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.

Projenin Genel Koordinatörü Hüseyin Şahin, proje ile ilgili bilgiler verdi. Bu proje ile 12 ay süre ile 15-19 yaş arası en az ortaöğretim mezunu, Niksar çevresinde ikamet eden, işsiz veya uzun süredir çalışmayan 40 gencin 720 saatlik istihdama kazandırılması amaçlanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber