Demirtaş: Başkanlık, gönül işidir

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Belediye başkanlığı sorumluluk ister. Ne para ne de pul, gönül verme işidir başkanlık." dedi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 17:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mahalle kahvaltılarına devam eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kışla Camii bahçesinde Kışla ve İlyasköy Mahallesi sakinleriyle kahvaltı yaptı. Kahvaltı sonrasında belediyenin projelerinden bahseden Başkan Necattin Demirtaş, belediye başkanlığının önemine de değindi. Belediye Başkanı olmanın büyük sorumluluk gerektirdiğini dile getiren Demirtaş, İlkadım Belediyesi'in üç belediyenin birleşmesinden meydana gelmesiyle birlikte sorumluluğun kat kat arttığını söyledi.

Üç belediye başkanının yaptığı işin tek bir kişide toplandığına dikkat çeken Başkan Necattin Demirtaş, "Seçim öncesi ve sonrası yalansız dolansız halk ile iletişim kurarak bugünlere kadar geldim. Hiçbir zaman yapamayacağım sözü vermedim. Herkese eşit davranarak kimsenin onurunu kırmadım ve buna da müsade vermedim. Belediye başkanlığı gelip geçidir. Benim felsefem elimden geleni helaliyle yaparak halkın refahını üst düzeye çıkarmaktır." dedi.

Belediye başkanlığının maddiyat için yapılamayacağını kaydeden Başkan Necattin Demirtaş, "Belediye başkanı olmak gönül işidir. Hizmet aşkı ile yanıp tutuşmak gerekir. Başkanlık, Görevini layıkıyla yaparak gece başını yastığa koyduğunda vicdanın rahat olmasıdır. Bu duygulara sahipseniz halk sizi tercih edecektir. Oy için yağ, un, şeker dağıtmaya gerek yok." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber