Göksunlular, şehit polis memuru için yollara döküldü

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi Emniyet Müdürlüğü önündeki terörist saldırıda şehit olan polis memuru Ahmet Geben (33), son yolculuğuna memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 17:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit polis memuru Ahmet Geben'in kardeşi Mehmet Geben'in de 1980 yılında askerde iken şehit olduğu anlaşıldı.

Kayseri'de canlı bomba eylemcisi ile çatışmaya giren 3 çocuk babası polis memuru Ahmet Geben için Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesindeki Ulu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin de katıldı. Törende şehidin eşi ve annesi gözyaşına boğulurken, şehidin 3 yaşındaki oğlu, elindeki polis kepiyle her şeyden habersiz olan biteni anlamaya çalıştı. Şehidin ağabeyi cenaze töreninde Meclis'teki BDP'lileri kast ederek Bakan Şahin'e tepki gösterdi.

Göksun Kerpetenli Mezarlığı'nda kardeşinin yanına defnedilen Geben'in kardeşinin de 1980 yılında askerde iken şehit olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber