Fatih İlköğretim Okulundan SBS provası

Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'ne girecek öğrenciler için Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Fatih İlköğretim Okulu'nda prova yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2 hafta sonra SBS'ye girecek öğrencileri motive etmeyi amaçladıklarını ifade eden Fatih İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Mehmet Çetin, "Öğrencilerimizin 9 Haziran'da yapılacak SBS'ye bilgi, psikolojik tecrübe ve öz güvenlerini kazanmış olarak girmelerini hedefliyoruz. Sınavımızı aslını aratmayacak kriterlere göre, okulumuzda 110 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Yoğun katılım oldu.? dedi.

Fatih İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen prova sınavında öğretmenlerin gözetmenliğinde öğrenciler 09.30'dan itibaren sınav binasına alındı. 10.00'da başlayan sınav iki saat sürdü. Sınav süresince öğrenci velileri ve Fatih İlköğretim Okulu'nun idareci ve öğretmenleri öğrencileri yalnız bırakmadı. Okul bahçesindeki heyecanlı bir bekleyiş veliler için de bir prova oldu.

Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Öztürk, "Yaptığımız bu sınav provasında soruları okulumuz öğretmenleri hazırladı. Öğretmenlerimiz hafta sonu olmasına rağmen fedakârca sınav salonlarında görev aldı. Organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gönülden ve güler yüzlü eğitim anlayışıyla her yıl başarılarıyla büyüyen bir okul olmaktan ötürü mutluyuz. Kaliteli insan yetiştirme adına her türlü desteği veren öğrenci velileri, yönetici ve öğretmenlerimizle Dinar'da eğitimin gülen ve güldüren yüzü olmaya devam edeceğiz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber