FEM öğrencileri, sınav öncesi 12 ili gezerek moral depoladı

Turhal FEM Dershanesi, öğrencilerini sınav streslerini yenmeleri moral ve motivasyon kazanmaları amacıyla İstanbul, Bursa, Konya, Isparta, Ordu, Trabzon, Rize, Samsun, Yozgat, Sivas, Tokat ve Amasya illerini gezdirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 18:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaklaşık 285 öğrencinin katıldığı gezi öğrenciler tarafından takdir ve beğeni ile karşılandı. Geziden dolayı büyük moral topladıklarını belirten öğrenciler, dershane yetkililerine teşekkür etti.

İstanbul'da Ayasofya, Minyatürk, Akvaryum, Fetih Müzesi, birçok tarihi ve turistik yerleri gezdiklerini anlatan dershane öğretmenleri, öğrencilerin Bursa'da Emir Sultan, Yeşil Türbe ve Ulu Cami'den çok etkilendiklerini söyledi. LYS sınavı öncesinde düzenlenen gezinin çok faydasını gördüklerini belirten öğrencilerden Burak Ateş, ?Çok harika bir gezi oldu. Moralimiz yerine geldi. Bundan dolayı dershanemize çok teşekkür ediyoruz.? dedi. Emre Akdemir ise arkadaşları ile birlikte çok güzel ve unutulmaz bir programa katıldıklarını ifade etti.

Sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde yıl içerisinde çeşitli dönemlerde öğrencilere geziler düzenlediklerini kaydeden Turhal FEM Dershanesi Müdürü Hayati Demir, bu tür gezilerle öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmayı hedeflediklerini söyledi. Sınavlara kısa bir süre kaldığını ifade eden Demir, sınav öncesinde öğrencilerin en çok ihtiyaç duyduğu şeyin moral ve motivasyon olduğunu açıkladı. Gezi sonrası öğrenci ve velilerden gezi hakkında olumlu açıklamaların geldiğini anlatan Demir, "Biz dershane olarak öğrencileri sadece derslere ve sınavlara hazırlama değil, onların diğer ihtiyaçlarına da cevap vermeye, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Moral ve motivasyonu iyi olmayan öğrencilerin sınavda başarı göstermesi çok zordur. Biz bunun bilincinde olduğumuz için öğrencilerimizi bu bağlamda sürekli canlı tutma adına geziler, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenliyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber