Malatya Müftülüğü'ne 92 görevli alınacak

Malatya İl ve ilçe müftülüklerinde görevlendirilmek üzere 92 kişinin sınavla alınacağı bildirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2012 15:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya İl Müftülüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, ?İlimiz Merkez, İlçe, Kasaba, Belde ve Köy Camileri ile Müftülüklerde münhal bulunan Sınıfı, Unvanı, Derecesi, Sayısı, Gurubu ve Yeri yazılı kadrolara Yarışma Sınavıyla naklen atama yapılacaktır? denildi.

Başvuru 31 Mayıs akşamı sona erecek ve sınav 5 Haziran'da saat 08,30'da Malatya İl Müftülüğü Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Sınav ve açık kadrolarla ilgili ayrıntılı bilgi Malatya İl Müftülüğü web sitesinden öğrenilebilecek.

HAC KUR'ASI 29 MAYIS GÜNÜ ÇEKİLECEK

Bu arada, 2012 sezonunda kutsal topraklara hac ziyareti için gideceklerin kur'asının 29 Mayıs Salı günü çekileceği hatırlatıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nda Salı günü saat 10,00'da bilgisayar ortamında kur'a ile belir lenecek olan hacı adayları için Malatya'da da Salı günü Belediye Konferans Salonu'nda saat 10,00'da program düzenlenecek.

Hac için başvuru yapanların kur'a da çıkıp çıkmadıkları buraya gelinip öğrenilebileceği gibi, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın web sitesinden de öğrenilebilecek.

Malatya'da hac için toplam 12 bin'e yakın başvurusu olurken, muhtemelen bin'e yakın adayın hacca gitmesinin beklendiği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber