Türk yıldızlarının 2. Side Airshow'daki gösterisi nefes kesti

Antalya Side'de, bu yıl ikincisi yapılan ve 2 gün süren Side Airshow, Türk yıldızlarının gösterisiyle sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2012 19:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalyalılar 2. Side Airshow'u izlemek için Side Plajı'na akın etti.

Hava oyunlarının ikinci ve kapanış gününde, dünyaca ünlü hava oyunları gösteri pilotu Ali İhsan Öztürk, gözyüzünde uçağıyla yaptığı akrobasi hareketleriyle Side Plajı'ndaki izleyicileri korkuttu. Pilot Ali İhsan Öztürk, 20 dakikalık gösterinin ardından, Side Plajı'na 3,5 metre yüksekliğindeki kurdelayı aşağı inişle keserek unutulmaz bir gösteriye imza attı.

Öztürk'ten sonra Orman Genel Müdürlüğü'nün, orman yangınlarında denizden 10 saniye içinde 6 ton su alan yangın uçağı gösteri yaptı. Yangın uçağı denizden aldığı suyu yine 6 saniye içinde denize bıraktı. Solo Türk uçakları ise birbirinden güzel hava oyunları sundu. 2. Side Airshow'un finalini ise 'Türk hava akıncıları' anonsuyla 7 kişilik F16 savaş uçakları, Türk yıldızları yaptı. 20 dakika havada gösteri yapan Türk yıldızlarının yaptığı bazı akrobasi hareketleri izleyenleri korkuttu. Uçakların birbirlerinin arasından geçme sahnesini ise Side Plajı önünde bekleyen yerli ve yabancı turistler dakikalarca alkışladı.

Side Belediye Başkanı Abdulkadir Uçar, bu sene 2. Side Airshow'u gerçekleştirmenin mutluluğu içinde olduklarını söyledi. Uçar, 2. Side Airshow'u, Side Plajı'nda 100 bin kişinin izlediğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber