Başkan Evcilmen, hemşehri şölenlerinde

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Burdurlular Derneği'nin 14. Pilav Şöleni, Bitlis Dayanışma Derneği ve Kağızmanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin etkinliklerine katıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2012 20:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Burdurlular Derneği'nin 14. Pilav Şöleni, Bitlis Dayanışma Derneği ve Kağızmanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin etkinliklerine katıldı.

Antalya'da haftasonu hemşehri derneklerinin etkinlikleriyle renklendi. Burdurlular Derneği'nin 14. Pilav Şöleni, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Burdurluları yalnız bırakmadı. Şölen alanına girişinde, halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Evcilmen, vatandaşlarla birlikte Burdur yöresi halk oyunlarını izledi, vatandaşlarla sohbet etti. Dernek Başkanı Lokman Uysal'ın, kente hizmetleri ve şölene katkılarından dolayı teşekkür ettiği Başkan Evcilmen, ?Burdurlular, birlik ve beraberlik içinde, geleneklerini yaşatarak ve her yıl çoğalan bir katılımla bu etkinliği düzenliyor. Ben de, böylesi güzel bir ortamda sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum? diye konuştu. Başkan Evcilmen, Burdurlular Derneği 14. Pilav Şöleninin ardından Bitlis Dayanışma Derneği 12. Geleneksel Dayanışma Pikniği'ni ziyaret etti. Programlarında kendilerini yalnız bırakmayan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'e teşekkür eden Dernek Başkanı Vedat Yapa, ?Bu tür etkinliklerle daha geniş üye sayısına ulaşmak istiyoruz. Bitlis köy okullarına kitap kampanyası ve Van depremi yardım kampanyasına katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum? dedi.

Kağızmanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği pikniğe de katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Dernek Başkanı Özbek Zorba ve dernek yöneticileriyle birlikte yöresel müzikleri dinledi. Kağızmanlı ailelerle sohbet eden Başkan Evcilmen, yöresel yemeklerin de tadına baktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber