Kanser hastası annenin mutluluğu sadece üç gün sürdü

Uzun yıllar kanserle mücadele eden Ayser Üçkardeş, en büyük isteği olan oğlunun evlendiğini görmenin mutluluğunu yaşadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 13:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uzun yıllar kanserle mücadele eden Ayser Üçkardeş, en büyük isteği olan oğlunun evlendiğini görmenin mutluluğunu yaşadı. Oğlu, ölüm döşeğindeki annesine moral vermek için nikahını hastanede kıydı. Oğlunun mürüvvetine şahitlik eden Ayser Üçkardeş(45), sevinçten gözyaşlarını tutamadı. Ancak Üçkardeş, düğünden 3 gün sonra hayatını kaybetti. Şanlıurfa´da yaşanan olaydan geriye nikah günü yaşanan mutluluk kareleri kaldı.

Uzun yıllar 'mezotelyama' adı verilen kanser çeşidinin akciğer zarında tahribata yol açması nedeni ile tedavi gören 45 yaşındaki Ayser Üçkardeş, üç gün önce oğlunun yaptığı sürprizle büyük mutluluk yaşadı. Anne Üçkardeş, ölmeden önce oğlunun evlendiğini ve gelinini görmek istiyordu. Annesinin hayalini gerçekleştiren Osman Üçkardeş, nişanlısı ve nikah memuru ile birlikte annesinin kaldığı serviste dünyaevine girdi. Çiftin nikah şahitliğini ise hasta annenin doktoru ve hemşiresi yaptı. Oğlunun mürüvvetini gören anne Üçkardeş, mutluluk gözyaşlarını tutamadı. Hastanede çalışanların alkışları eşliğinde damadın ayağına basan gelin gülüşmelere neden olurken, anne Ayser Üçkardeş oğlu ve gelinin boynuna sarılarak mutluluk gözyaşı döktü. Üçkardeş´in kaldığı servisteki hastalara dağıtılan nikah şekeri ile kutlama sona erdi.

Ancak nikahtan üç gün sonra oğul Osman Üçkardeş ve yakınları, Ayser Üçkardeş´in ölüm haberi ile yıkıldı. Gözyaşları içinde hastaneden çıkarılan cenaze aile mezarlığına defnedildi. Yakınlarının elinde geriye ölümünden 3 gün önce çekilen nikah görüntüleri kaldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber