Başsavcı Peker: İnşaatta bilirkişilikle ilgili sıkıntıları biliyoruz

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker, inşaat mühendislerinin bilirkişilikle ilgili sıkıntılarını bildiklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 16:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Peker, ?Çözüm noktasında görüşmelerimiz devam etmekte. Elimizden gelen her türlü kolaylığı yasalar çerçevesinde sağlayacağız.? dedi.

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker'i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede, inşaat mühendislerinin bilirkişilerle ilgili sorunları masaya yatırıldı ve çözüm konusunda görüş birliğine varıldığı bildirildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Peker, ?Gaziantep'te inşaat sektörü birçok ile göre daha canlıdır. Konut üretimi devam etmesine rağmen hala açık devam etmektedir. Bunun çözümü hem kamuda hem de inşaat sektöründe hizmet verenlerdedir. Ayrıca inşaat mühendislerinin bilirkişilikle ilgili bazı sıkıntılarını biliyoruz ve çözümü noktasında da görüşmelerimiz devam etmektedir. Elimizden gelen her türlü kolaylığı yasalar çerçevesinde sağlayacağız.? diye konuştu.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Meriç, yapılan tüm ziyaretlerden olumlu geri dönüşler aldıklarını kaydetti. Meriç, ?Başsavcımız Sayın Mustafa Peker'i makamında ziyaret ederek odamızın çalışmaları konusunda bilgiler verdik. Üyelerimizin yaşadığı bazı sıkıntıları paylaştık. Yaşanan sıkıntılar konusunda her türlü yasal desteği verecekleri konusunda görüşlerini belirttiler. Her türlü kolaylığı sağlayacaklarını söylediler.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber