Öğrencilerden, anne gibi sevdikleri öğretmenden pankartlı ve pastalı özür

Okullarda şiddetin gündeme geldiği son dönemde Aksaray'da yaşanan olay öğretmen ve öğrenci sevgisini gözler önüne serdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 11:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Örnek olacak olay, Aksaray'ın merkezde bulunan Hüseyin Cahit Korkmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde yaşandı. Hemşirelik Bölümü'nü okuyan 11 A sınıfının 24 öğrencisi, Meslek Dersleri Öğretmeni Halide Koçak, ders anlattığı sırada öğrenciler anlatılanlara karşılık olumsuz bir cevap verdi.

ÖĞRETMENE ÖZEL ÖZÜR PASTASI

Öğretmen Halide Koçak duruma üzülürken, yaptıkları yanlışı fark eden öğrenciler öğretmenlerinden özür diledi. Bununla yetinmeyen öğrenciler, üzerinde ?11 A Annesinden Özür Diliyor' yazılı pankartlar yaptırarak oklun girişine ve sınıfa astı.

Öğretmenlerine özel bir de yaş pasta yaptıran öğrenciler, öğretmen Halide Koçak'ın gönlünü almayı başardı. Öğrencilerinin yaptığı gösteriden duygulanan öğretmen Halide Koçak ise özrün ardından öğrencilerine bir anne şefkatiyle sarıldı. Öğretmenlerini çok sevdiğini belirten 11 A sınıfı öğrencileri, istemeden kalbini kırdıkları öğretmenleri Halide Koçak'ı anneleri gibi sevdiklerini söylediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber