Güneykent bölünmüş yolun inşaatına başlandı

Kırşehir Belediyesi tarafından şehrin ?imaj' yolu konumunda olacak olan Güneykent bölünmüş yolun inşaatına başlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

4.6 kilometre uzunluğu ve 24.5 metre genişliğindeki yol, Şeyh Edebali Meydanı'ndan başlayıp Güneykent kavşağına kadar uzanacak.

Açılışta konuşan Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, burasının bisiklet ve yaya yolları, peyzajı ve aydınlatmasıyla Kırşehir'in en prestijli, en güzel yolu olacağını ifade etti.

Yolun yapım ihalesini alan Memduh Boydak ise "Holding olarak mobilya sektöründe tanınıyoruz ama müteahhitlik işlerinde de emin adımlarla ilerliyoruz. Kırşehir, Kayseri'ye çok yakın. Bizim de çok iyi bildiğimiz bir bölge. Dolayısıyla da burada yol yapım çalışmasını ön görülen tarihten daha önce ekip çalışması ile bitirme gayreti göstereceğiz." diye konuştu.

Şehit Ekrem Ülker Caddesi'nde düzenlenen törene, AK Parti milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Müslüm Kılıçaslan, Kırşehir Müftüsü Mustafa Balık, oda başkanları, Boydak Holding Üst Yöneticisi (CEO) Memduh Boydak ve vatandaşlar katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber