Antalya Valisi Altıparmak: Yeşilay, değerler eğitimine yönelik mesajlar vermeli

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, 'değerler eğitimi' içinde kötü alışkanlıklara karşı mücadele ettiklerini, Yeşilay Derneği'nin de bu sistem içine net mesaj koyacak şekilde bir çalışma yapmasını istedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 15:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeşilay Derneği Antalya Şube Başkanı Kerim Atılgan ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinde konuşan Vali Altıparmak, değerler eğitiminden bahsetti. Yeşilay'ın kötü alışkanlıkları önleme konusundaki gayretini takdir eden Altıparmak, ?Sayın Başbakan'ın sigaraya karşı kararlı tutumuyla beraber, Türkiye'de sigaranın kapalı alanlarda yasaklanmasıyla kısa sürede çok yol kat ettik. Bu manada sigara konusunda Türkiye Başbakan'a çok şey borçlu.? dedi.

Altıparmak, ?Değerler Eğitimi sistemi içinde kötü alışkanlıklara karşı bir mücadelemiz var. Bu mücadele çerçevesinde o eğitimi alan çocuk, sigara, alkol, uyuşturucu gibi şeylere yönelmez. Yeşilay Derneği olarak Değerler Eğitimi içine net mesaj koyacak şekilde bir çalışma yapabilirsiniz.? diye konuştu.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün Polirobot projesi kapsamında Yeşilay'ın mesajlarının da yer alabileceğine işaret eden Altıparmak, dernek üyelerinden Zeytinköy projesine odaklanmalarını ve sosyo-ekonomik gelişmişliği düşük bölgelerde çalışmalarını istedi.

Başkan Kerim Atılgan da, çalışmalarında kendilerine öncülük ettiği, yol gösterdiği ve destek verdiği için Vali Altıparmak'a teşekkür etti. Atılgan, Altıparmak'a yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber