Nakliyeciler ile avizecilerden Başkan Gökçek'e ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Yurtiçi Nakliye ve Lojistik Merkezi ile Ulus Güvercin Sokak'taki Avizecileri kabul etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 16:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk olarak Nakliyeciler ve Lojistik Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Beyazkılıç ile beraberindeki heyetin Büyükşehir Belediye Binası Başkanlık Makamı'nda gerçekleştirdiği ziyarette, nakliyeciler hizmetlerinden ötürü Başkan Gökçek'e teşekkür etti. Ziyarette Başkan Gökçek'e ?Ankara'yı 20 yıldan bu yana nereden nereye getirdiğiniz herkesin malumu? diyen Beyazkılıç, ?Başkentimizi bir dünya başkenti haline getirdiğiniz için bir kez daha teşekkür ederiz? dedi. Ankara ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlayacak olan Shopping Fest'e de bölge esnafı olarak destek vereceklerini kaydeden Beyazkılıç, ?Yerel seçimler öncesinde bizim merkezimizi ziyaret etmiş ve hizmet binamızın bize yakışmadığınızı söylemiştiniz. Biz de buradan yol çıkarak, Merkezimize yakışan, son derece modern ve yeni bir bina inşa ettik. Binamızın Temmuz ayında gerçekleştirilecek olan açılışını sizin yapmanızı çok arzu ederiz.? dedi.

Gökçek daha sonra büyükşehir belediyesinin restorasyon çalışmaları yaptığı Ulus Hacı Bayram Camii çevresindeki Avizeciler Çarşısı esnafını kabul etti. Güvercin Sokak esnafını görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gökçek, ?Bölgenin düzenlenmesi biraz geç oldu ama iyi oldu. Özellikle alt yapının yeniden ele alınarak baştan yapılması. Yargının ve kurulların her şeye müdahil olup vize vermemesi nedeniyle geç kalındı.? diye konuştu.

Bölge esnafının isteklerini de değerlendiren Başkan Gökçek, amele pazarı isteğine ilişkin olarak, ekmek parası için orada bulunan amelelerin sağlıklı bir ortamda ikamet edebilmeleri için bir mekan düzenlemesi yapacakları sözünü verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber