Öğrenci velileri ve öğretmenler dayanışma yemeğinde bir araya geldi

Bitlis'in Tatvan Tuğ İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği tarafından ?Gelişim için değişim projesi? kapsamında öğrenci velileri ve öğretmenlerine yönelik dayanışma ve kaynaşma yemeği verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 11:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tatvan Yaşam AVM'de düzenlenen yemekli toplantıda okul aile birliği ve öğretmenler okulun sorunlarını masaya yatırdı. Sorunlar ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği yemekte konuşan Tuğ İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği Başkanı Rahime Acet, programın kaynaşma ve dayanışma amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Bu tür etkinliklerle hem okulun sorunlarını masaya yatırdıklarını, hem de belirlenen sorunlara çözüm aradıklarını ifade eden Acet, ?Bu tür programlarla biz veliler olarak üzerimize ne sorumluklar düştüğünü daha iyi kavrayabiliyoruz. Bunun yanında okulda ne eksilikler var. Veliler olarak bizim bu eksiklikler karşısında ne yapmamız gerekiyor. Bu tür konularda fikir üretip sorunu çözüme kavuşturabiliyoruz. Öğrencilerimizi okula göndermekle sorumluluklarımız bitmiyor. Onların okulda daha çok sosyal aktiviteler içersinde olmalarını sağlamak için de veliler olarak elimizi taşın altına koymamız gerekiyor. Biz de bu tür kaynaşma ve dayanışma programlarıyla bu eksiklikleri gidermeye çalışacağız.? diye konuştu.

Öğrenci velileri yemekten sonra Tatvan Cinemed Sinemaları Konferans Salonu'na geçerek okul idarecileri tarafından hazırlanan okulun tanıtım slaytını izledi.

Slayttan sonra okulun eksiklikleri üzerine konuşan veliler, okul idaresi tarafından yapılması planlanan spor salonuna destek olmak amacıyla aralarında bağış kampanyası başlattı.

Kampanya sonunda okulun eksikliklerinin giderilmesi ve spor salonu ihtiyacında kullanılmak üzere toplanan 6 bin 500 TL Okul Müdürü Namık Kemal Duman'a teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber