Adıyaman'da imara uygun yeni yollar açılıyor

Adıyaman Belediyesi, ulaşımın daha rahat sağlanabilmesi amacıyla şehrin muhtelif adreslerinde imara uygun yeni yollar açıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 14:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman Belediyesi, ulaşımın daha rahat sağlanabilmesi amacıyla şehrin muhtelif adreslerinde imara uygun yeni yollar açıyor. Sümerevler Mahallesi'nde bir süre önce açılan 10 metre genişliği, 400 metre uzunluğu olan sokakta asfaltlama işlemi devam ediyor.

Adıyaman'da, trafik yoğunluğunun yaşanmaması amacıyla yol açma çalışmaları yoğun bir şekilde yürütülüyor. Karayolları kurumunun doğu bitişiğinde yeni açılan ve Atatürk Bulvarı ile Karaali minibüs güzergahını birbirine bağlayan yolun altyapısı tamamlandı. Ardından bir kat asfalt döküldü. Önümüzdeki günlerde kaldırımı yapılacak, akabinde ikinci kat asfalt dökülerek hizmete sunulacak.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, yaptıkları hizmetlerle Adıyaman'ın şehircilik açısından önemli mesafe kat ettiğini ifade etti. İmar yollarının açılmasının, şehrin gelişmesi adına önemli olduğuna işaret eden Başkan Büyükaslan, ?Yeni imar yolları, Adıyaman'ın gelişmesi ve büyümesi anlamına geliyor ki, bu da şehrimizin cazibe merkezi olma yolunda ilerlediğinin göstergesidir. Yeni açtığımız yolları imara uygun, planlı bir şekilde yapıyoruz. Kentimizin yarınlarını oluşturmak, sağlam zeminler üzerine oturmuş bir şehir oluşturmak için çalışıyoruz. Bu düşünceyle Sümerevler Mahallemizde imara uygun yeni bir yol açtık. Altyapısını bitirdik, şu sıralar üst yapısını tamamlamaya çalışıyoruz. Faaliyetlerimizi bir an önce neticelendirip, bu bölgede ulaşıma yeni bir soluk kazandıracağız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber