Sosyal tesisler yaşamlarını renklendirdi

Gaziantep'in Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki sosyal tesisler, sunduğu aktivitelerle 7'den 70'e her yaştan insana hitap ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 14:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'in Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki sosyal tesisler, sunduğu aktivitelerle 7'den 70'e her yaştan insana hitap ediyor. Merkezde bir yıl boyunca çeşitli konularda kurs gören bayanlar ürettikleri malzemeleri sergiledi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret ettiği 9 sosyal tesiste yapılan el işlerine hayran kaldı. Başkan Fadıloğlu, ?Konsept olarak sosyal tesislerimizi el beceri kursu olarak değil de eğitim yuvası olarak inşa ettik. Çünkü biz birinci önceliğimizi her alanda eğitime veriyoruz. Bayanlarımız burada çocuklarıyla birlikte eğitim ve öğretim anlamında gereken her şeyi alıyorlar. Bunun sonucunda yediden yetmişe birçok vatandaşımız okuma yazma kurslarından açıköğretim kurslarına kadar değişik alanlarda ders görüp açıklarını kapattılar. Bu şekilde bir senenin sonuna geldik ve bayanlarımız burada ürettikleri ürünleri sergiliyorlar. Ben yapılan çalışmaları çok olumlu buluyorum. Bayanlarımız çok istekliler. Bizlere bu çalışmaların yaz döneminde de devam etmesi yönünde istekler geliyor. Belirli kursiyer sayısına ulaşıldığı takdirde biz de bayanlarımıza bu imkanı sağlayacağız.? dedi.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ziyaretin ardından sosyal tesislerde eğitim görüp sertifikalarını almaya hak kazanan bayanlara sertifikalarını takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber