Papua Yeni Gineli öğrenci şarkısıyla belediye başkanını mest etti

Türkçe Olimpiyatları'na katılmak için ülkesinden İstanbul'a gelen Papua Yeni Gineli Anthony Acanufa, ?Senin o gözlerin var ya' adlı şarkıyla büyük beğeni topladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 17:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman'ı makamında ziyaret eden Acanuf, Türkçesi ve güzel sesiyle belediye başkanını mest etti.

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından bu yıl 10.'su düzenlenen Türkçe Olimpiaytları'na katılmak için Türkiye'ye gelen Pakistanlı Shujaat Nadeem ile Papua Yeni Gineli Anthony Acanufa Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman'ı ziyaret etti. Güngören Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) yetkilileriyle birlikte gelen öğrenciler Başkan Karaman ile sohbet etti. 31 Mayıs 14 Haziran 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek 10. Türkçe Olimpiyatlarını merakla beklediklerini dile getiren Karaman, öğrencilerin yeteneklerini sergilemesini istedi. Papua Yeni Gine'li Athnoy Acanufa, ?Senin o gözlerin var ya' adlı şarkısını okudu.

Pakistanlı Shujaat Nadeem ise Sezai Karakoç'un ?Monaroza' adlı şiirini okudu.

Belediye Başkanı Karaman ve GÜSİAD yetkililerinin büyük bir dikkatle dinlediği şiir duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. Ziyaret sonrası Karaman öğrencilere hediye takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber