Su sporu vatandaşa yüzde 30 indirimli

Marmaris'te su sporları işletmecileri ve ilgili kurum yetkilileri Deniz Ticaret Odası'nda bir araya gelerek sektörün sorunlarına çözüm aradı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 01:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Marmaris Kaymakamı A. Serdar Polat'ın başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Okan Karadeniz, Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi, Liman Başkanı Burak Okçu, İlçe Turizm Müdürü Burhan Coşkun, Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı Harekat Şube Müdürlüğü'nden Yüzbaşı Fatih Alp, Su Sporları Kooperatifi Başkanı Mehmet Salih Tunç, ve su sporları işletmecileri katıldı.

Marmaris Kaymakamı Serdar Polat, Marmaris'te köyler dâhil 30 adet su sporları parkurunun, işletmecilerin fedakârlıkları ve özenli çalışmaları ile bölgenin örnek işletmeleri haline geldiklerini ifade etti.

Polat, işletme sahiplerinin tekne bakımı yaparken çektikleri sıkıntıları anlatmaları üzerine, teknelerin karaya çekebilmek için ortak kullanıma açık bir rampa yapımında destek olacaklarını ifade etti ve deniz turizminin gelişebilmesi için Marmaris'e yakışır bir çekek yerinin çok büyük bir ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi, Marmaris'te Su Sporları işletmelerinin alınan tedbirler ve işletmelerdeki ciddiyetin diğer bölgelere göre örnek teşkil ettiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber