Medeniyetler kurmuş şehirlerin dünya üzerindeki etkileri

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla Kampüsü'nde ??Medeniyet Kurucu Şehirler: Tokyo, İstanbul, Paris, Newyork'' konulu bir panel düzenleyecek. Medeniyetler kurmuş şehirlerin dünya üzerindeki etkilerinin konuşulacağı panelde, mimarlık ve şehircilik konularında uzman akademisyenler konuyu ele alacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 08:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İTÜ Taşkışla Kampüsü Prof. Nezih Eldem Salonu'nda 7 Haziran 2012 Perşembe günü 14:00?16:00 saatleri arasında düzenlenecek panelin moderatörlüğünü MMG Genel Başkan Yardımcısı Osman Şahbaz yapacak. Panele konuşmacı olarak; Maltepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazif Gürdoğan, İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Çevre ve Şehircilik Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nuran Zeren Gülersoy, İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Prof Dr. Ayşe Sema Kubat, İstanbul Arel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Aykaç Erginöz katılacak.

Panelin açılışında MMG Genel Başkanı Avni Çebi, Rektör Prof Dr. Muhammed Şahin, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Hacıhasanoğlu birer konuşma yapacak. Panelde yazar-yönetmen Mustafa Aksay'ın hazırladığı belgesel de izlenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber