ÇESDER Bahar Turnuvası'nı Ebussuud İlköğretim Okulu kazandı

Çorum Eğitim Sevenler Derneği (ÇESDER) tarafından İskilip'te düzenlenen 'Bahar Futbol Turnuvası'nda, Ebussuud İlköğretim Okulu birinci oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 18:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sekiz mayıs'ta başlayan turnuvaya bu sene on altı takım katıldı. Okullar arası oynanan turnuvaya öğrenciler öğretmenler diğer kurum müdürleri tribünleri doldurdu.

Ebussuud İlköğretim Okulu öğretmeni Salih Sağır, "Bu kupada şampiyon olduğumuz için mutluyuz. Bu turnuvada herkes çok iyi mücadele etti. Diğer takımları da kutluyorum." dedi

Ödül töreninde ÇESDER İskilip şubesi başkanı Yusuf Ahirzaman da bir konuşma yaptı. Ahirzaman, "Bu yıl geleneksel hale getirdiğimiz futbol turnuvasının üçüncüsünün ödüllerini vermek üzere toplandık. Bu sene on altı takım katıldı.Bu takımlarımıza böyle bir organizasyona birlik beraberlik ve güzellik kattıklarından dolayı teşekkür ederiz.'' diye konuştu.

Ahirzaman, "Bu aktivite eğitimcilere ayrı bir güzellik kattı. Onlar sahada oynarken izleyiciler de ÇESDER üyelerince semaverde hazırlanan çayı içip çekirdek çitlettiler. Üç hafta boyunca seyircisiyle, yenilen takımına varana kadar herkes, mutlu bir şekilde ayrıldı. Bu futbol şölenini bundan sonraki senelerde de devam ettireceğiz." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber