Erdoğan: Misafiri olmadığımız ev bırakmayacağız (2)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu'nda düzenlenen il kongresinde daha fazla çalışacaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2012 19:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ev ev dolaşarak gerçekleri anlatacaklarını kaydeden Erdoğan, kan sevdalılarına değil, yoksulluğu istismar edenlere değil milletin partisi AK Parti'ye inanmalarını isteyeceklerini vurguladı.

AK Parti teşkilatının daha fazla çaba sarf edeceğini, daha koordineli, planlı, programlı çalışacağını dile getiren Erdoğan, kapısını vurmadıkları, misafiri olmadıkları ev bırakmayacaklarını söyledi. Erdoğan, "Tek tek, herkese ulaşacak, gerçekleri onlara anlatacak, başkalarına değil, simsarlara değil, kan sevdalılarına değil yoksulluğu istismar edenlere değil, milletin partisi AK parti'ye inanmalarını isteyecek, gerçeklerle onları ikna edeceğiz." dedi.

Başbakan, Şanlıurfa'nın önümüzde mahalli seçimlere büyükşehir belediyesi olarak gireceğini, Şanlıurfa'nın tamanının büyükşehir belediyesi için oy kullanacağını, büyükşehir olma sözünü yerine getirdiklerini, köylere kadar merkezden hizmet götürüleceğini anlattı. 12 Haziran seçimlerinde AK Parti'nin Şanlıurfa'da 12 milletvekilliğinden 10'unu aldığını hatırlatan Başbakan Erdoğan, bu başarıya katkı veren partililere teşekkür etti. "Şu stat biz geldiğimizde maalesef duruyordu. Biz geldik bu stadı bitirdik. Şimdi yanındaki kompleksleri süratle bitiriyoruz." diyen başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıufa takımının Bankasya'da başarılı olmasını temenni etti.

Şanlıurfa'ya kazandırılan 747 milyon liralık yatırımın resmi açılışını bugün yapacaklarını belirten Erdoğan, konuşmasının ardından stadyumda tur attı, partilileri selamladı, Şanlıurfaspor formasıyla poz verdi.

AK Parti Şanlıurfa 4. İl Kongresi'nde 'Arap olduk, Kürt olduk, Türk olduk, biz hep birlikte Şanlıurfa olduk', 'Güneydoğu'nun talihisin' yazılı pankartlar açıldı. Kongreye, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile milletvekilleri katıldı. (Son)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber