Türk Eğitim Sen'liler piknikte buluştu

Türk Eğitim-Sen Saray İlçe Temsilciliği eğitimciler arasında birlik ve dayanışmayı arttırmak amacıyla piknikte bir araya geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 14:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ'ın Saray ilçesi piknik alanında bir araya gelen eğitimciler ve kamu çalışanları doyasıya eğlendi. Pikniğe Türk Eğitim-Sen Tekirdağ şube yönetim kurulu üyeleri olmak üzere, çok sayıda idareci ve eğitimci katıldı. Piknikte, katılımcılar arasında ses yarışması düzenlendi. Öğretmenler halk oyunları gösterisi sundu. Saray teşkilatı olarak bu yıl zor bir süreç yaşadıklarını ifade eden Türk Eğitim Sen Saray İlçe Temsilcisi Ümit Ceylan, ?Sendikalar arası rekabete siyasetçilerde karıştırılarak Türk Eğitim Sen üzerinde tahakküm kurulmaya çalışıldı. Fakat üyelerimizin büyük bir çoğunluğunun bu tahakküme direnerek, zorbalığa karşı büyük bir mücadele verdik. Zorla, zorbalıkla üye kaydedilmesinin hak aramada hiçbir yararı yok. Şu yakın dönemde toplu sözleşme sürecinde açıkça görüldü. zorbalıkla yapılan üyelerin bir süre sonra geriye dönmeye başladı. Gerçek sendikacılığın hak aramada eylemlerde ve diğer konularda öncü olan Türk Eğitim Sen'dedir.? dedi.

Bundan sonra da sendika yönetimi ve üyeleri olarak daha sık bir araya geleceklerini söyleyen Ceylan, oluşan sinerjiyle gerek hak aramada gerekse zorbalıkları önlenmenin kolaylaşacağını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber