Ankara Shopping Fest için dergi hazırlandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'yı turizm ve ticaretin de Başkent'i yapma hedef adımlarından biri olan 'Shopping Fest'in(Alışveriş Festivali) duyuru ve tanıtımı kapsamında özel sayı olarak 'GO Ankara' dergisini çıkardıklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 13:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GO Ankara dergisinin Türkçe ve İngilizce olarak yayınlandığını ifade eden Gökçek, 120 bin adet olarak basılan derginin Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet'in yurt içi ve yurt dışı uçuşları, Hızlı Tren hareket noktaları ile Türkiye'nin yurt dışı tanıtım ofislerinde ücretsiz olarak dağıtımının yapılmaya başlandığını söyledi.

8 Haziran -1 Temmuz tarihleri arasında birincisi düzenlenecek olan Ankara Shopping Fest'in, ulusal ve uluslararası alanda tanıtımının sağlanması için 'GO Ankara' dergisini Büyükşehir Belediyesi olarak yayına hazırladıklarını ifade eden Başkan Gökçek, "Ankara'nın binlerce yıllık tarihi, geleneksel değeri, siyasi önemi, coğrafi konumu, sanat merkezleri, müzeleri, yeşil alanları, görkemli parkları ile alışveriş merkezlerinin tanıtımı yer alıyor. Ayrıca dergide 23 gün boyunca sürecek olan Shopping Fest'te yer alacak birbirinden ünlü yerli ve yabancı sanatçılar ile gerçekleştirilecek olan etkinliklerin programları bulunuyor." dedi.

GO Ankara dergisinin Shopping Fest'in tanıtımının ötesinde, Ankara'yı merak edenler, Ankara'ya ziyaret ve turistik amaçlı gelenler için adeta bir gezi rehberi niteliğinde olduğunu vurgulayan Gökçek, derginin Ankara'nın marka değerinin yükseltilmesine ve tanıtımına büyük katkı sağlayacağını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber