Suşehri Belediye'sinden temizlik uyarısı

Suşehri Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, şehrin temizliğinde kullanılmak üzere 800 litrelik çöp konteyner satın aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas'ın Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, temiz ve sağlıklı bir çevre için vatandaşlardan çöplerini sokağa veya evinin penceresini açarak boş bahçelere atmamaları uyarısında bulundu. Başkan Sel, "O kadar çok eringinlerse arasınlar zabıtayı, biz o çöpleri kapıların önünden de alırız.? dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel açıklamasında şunları söyledi: ?'Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için, daha temiz ve sağlıklı bir Suşehri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sitelerin ve marketlerin önlerindeki 400 litrelik çöp konteynerlerinin yerine 800 litrelik çöp konteynerleriyle değiştireceğiz ve bununla birlikte belediyemizin bünyesinde temizlik işiyle uğraşan arkadaşlarımıza da 7 kişi daha ilave ederek, temizlik işçisi sayımızı 17'ye çıkardık. Biz belediye olarak elimizden geleni yapacağız, tüm gücümüzü ilçemiz için seferber oluyoruz. Lütfen esnaflarımız da, halkımız da bize yardımcı olsunlar. İlçe halkımızdan isteğimiz çöplerini çöp konteynerlerinin içine atsınlar, üşengenlik yaparak çöp konteynerinin yanına bırakmasınlar veya evlerinin penceresini açarak çöplerini sağa sola atmasınlar."

Uyarılara rağmen çöplerin kaldırımları meşgul etmesi durumunda bunu yapanın cezasına da katlanacağını vurgulayan Sel, "Bu ilçenin kalkınması ve güzel gözükmesi için temizlik şart. Lütfen herkes kendi üzerine düşen görevi yapmalı. Biz şimdiden esnaflarımızı uyaralım, sonra bu cezalar nereden çıktı diye kimse yanımıza gelmesin." uyarısında bulundu.

Marketlerden, manavlardan, kasaplardan ve lokantaların önünden çöplerin 14.00-22.00 saatleri arasında çöp arabasıyla toplanacağı açıklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber