Muğla'da 5 ay önce kaybolan kişinin cesedi bulundu

Muğla'da akrabalarını ziyaret etmek amacıyla yaklaşık 5 ay önce evinden ayrılan Ramazan Çayabak'ın cesedi, köyünden 20 kilometre uzaklıkta dere yatağında bulundu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 12:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Jandarma yetkililerinden alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Karacaören köyündeki dere yatağında ceset gören vatandaşlar, jandarmaya haber verdi. Jandarma ekiplerince yapılan araştırmada, cesedin merkeze bağlı Yörükoğlu köyünde yaşayan ve 5 ay önce Turgut köyündeki akrabalarını ziyaret etmek amacıyla evinden ayrılan 71 yaşındaki Ramazan Çayabak'a ait olduğu belirlendi.

Çayabak'ın cesedi, savcı ve jandarma ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından otopsi için Muğla Üniversitesi Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

Bu arada jandarma yetkilileri, yaşlı adamın ocak ayında bölgede yaşanan şiddetli yağışın ardından meydana gelen sele kapılıp dere yatağına sürüklenmiş olabileceğini belirttiler.

Akrabalarının kayıp ihbarında bulunması üzerine sel döneminde AKUT ile Muğla Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, yaşlı adamın bulunması için bölgede 1 hafta boyunca arama çalışması yapmış, ancak bir sonuç alınamamıştı.

Muhabir: Kenan Gürbüz / Hızır Hacısalihoğlu

Yayıncı: Tuncer Çetinkaya

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber