Sivas'ta intihar girişimi

Sivas'ta bir kişi, evden ayrılan eşiyle barışmak için kayalıklara çıkarak intihar etmek istedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Haziran 2012 22:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas'ta bir kişi, evden ayrılan eşiyle barışmak için kayalıklara çıkarak intihar etmek istedi. Şahıs, şiddetli yağmura rağmen ikna olmayınca, polis ekipleri zor anlar yaşadı.

Edinilen bilgiye göre, Askeri Hastane'de memur olarak görev yapan A. Ö.'nün eşi G. Ö., şiddet gördüğü gerekçesiyle evden ayrıldı. A. Ö., eşi G. Ö.'yü arayıp özür dileyerek, eve geri dönmesini istedi. G.Ö. barışma teklifini reddedince A. Ö., Yukarı Tekke Mezarlığı'nda bulunan kayalıklara çıkarak intihar etmek istedi. Kayalıklarda bir şahsın olduğunu gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Polis ekipleri, şahsı ikna etmeye çalışırken; itfaiye ise branda açarak önlem aldı.

?ŞİDDETLİ YAĞMUR ALTINDA İKNA PAZARLIĞI?

Polis ekiplerinin uzun süren ikna pazarlığı, eşi G. Ö. ile oğlunu son kez görüştürmek isteyen A. Ö.'yü intihardan vazgeçirmedi. Bu sırada aniden bastıran şiddetli yağmur, polis ekiplerinin işini zorlaştırdı. Olay yerinde bulunan A. Ö.'nün 17 yaşındaki oğlu babasını ikna etmeye çalışsa da A. Ö. yine ikna olmadı. Uzun süren çabalara rağmen A. Ö. ikna olmayınca, polis ekipleri A. Ö.'nün eşi G. Ö.'yü arayarak, ikna etmesini istedi. Eşiyle görüşen A. Ö. ikna olduktan sonra polis ekipleri tarafından bulunduğu yerden uzaklaştırıldı.

A. Ö. polisler tarafından sağlık kontrolü için hastaneye götürülürken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber