Fenerium Tır'ına Tatvan'da yoğun ilgi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün lisanlı ürünlerinin satıldığı Fenerium Tır'ı Bitlis'in Tatvan ilçesine geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 10:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Caddesi Yaşam Alışveriş Merkezi önüne park eden Fenerium Tırı'nda satışa sunulan lisanslı ürünlere Tatvanlılar büyük ilgi gösterdi. Tatvan'daki Fenerbahçe taraftarları Fenerium Tır'ı sayesinde Fenerbahçe ürünlerinden satın alma fırsatı yakaladılar. Bitlis Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Haluk Altun, Fenerium Tırı'nın Muş'tan sonraki durağının Tatvan olduğunu söyledi. Fenerium Tırı'nın, Fenerium mağazalarının bulunmadığı illere gittiğini belirten Altun "Dernek olarak kulübe böyle bir talepte bulundularını, yaptıkları taleplerin olumlu karşılanması üzerine Fenerium Tırı Tatvan'a geldiğini ifade etti.

Fenerbahçeli taraftarları Fenerium Tırı'na davet ettiklerini kaydeden Altun, Şunlara değindi:

?Kulübün lisanlı ürünlerin bu Tır'da 4 gün boyunca Tatvan'da satışa sunulacak. Fenerbahçe'nin lisanslı ürünlerini taraftarımızın ayağına götüren Fenerium Tır'ı Tatvanlılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Taraftarlarımızın taleplerini karşılamak için baştan sona yenilenen Fenerium Tırı, pazar gününe kadar Tatvan'da satış yapacak. Bu talebimizi olumlu karşılayarak, Fenerium Tır'ını ilimize gönderen kulüp yöneticilerimize teşekkür ederiz"

Fenerium Tır'ının Tatvan'da yoğun ilgi görmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Mağaza Müdürü Serhat Başaran, Fenerium ürünlerinden oluşan Tır'daki mağazalarında forma, şort, eşofman, top, atkı, tişört, ayakkabı ve benzeri spor malzemelerinin yer aldığını, 3 gün Muş'ta kaldıktan sonra Tatvan'a geldiklerini, Tatvan'da 4 gün kalıp Bingöl'e geçeceklerini söyledi.

Fenerium Tır'ını ziyaret eden Fenerbahçeli taraftarlardan Emirhan Çelebi ise, Fenerium Tır'ının Tatvan'da olmasından dolayı büyük mir mutluluk yaşadığını ifade ederek, Tır mağazasından bir top, bir forma aldığını, formayı kendisi gibi kuyu bir Fenerbahçe taraftarı olan babası Ferhan Çelebi'ye hediye edeceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber