Mehmet Atalay: Basının merkezden mi yerelden mi idaresi için çalışma yapmadık

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC)'ni ziyaret eden Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, çıkacak olan ?Büyükşehir Yasası' çerçevesinde, Alanya basınının merkezden ya da yerelden idare edilmesi konusunda bir çalışma yapmadıklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 16:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) Başkanı Emin Müftüoğlu, Süper Lig hakemlerinden Kuddusi Müftüoğlu, Türkler Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu ile bir araya gelen Atalay, ?Büyükşehir Yasası' çerçevesinde Alanya'nın Antalya'ya bağlanması ile basının yerelden mi yoksa merkezden mi idare edilmesi konusunda her hangi bir çalışma yapmadıklarını söyledi.

?Büyükşehir Yasası' çerçevesinde, bazı şehirlerin büyükşehir olacağını hatırlatan Atalay, ?Bu kapsamda da Alanya, Antalya'nın sınırları içerisine girer mi? büyük şehir olur mu? Büyük şehir içinde değerlendirilir mi? Onunla ilgili henüz net bir çalışmamız olmadı. Biz yasa çıksın, ondan sonra yeniden oturup, yönetim olarak üzerimize düşeni yaparız. Alanya basını merkezden mi idare edilsin yoksa yerelden mi idare edilmeye devam etsin, o konuda yaptığımız çalışmaları da sizlerle paylaşırız.? dedi.

"ALANYA DÜNYANIN EN GÜZEL KÖŞESİ"

Alanya'yı dünyanın en güzel köşesi, en güzel coğrafyasının en güzel tatil yöresi, en güzel tarihi geçmiş olarak gören Atalay, böyle bir yeri dünyaya tanıtmanın büyük bir onur olduğunu dile getirdi.

Alanya'nın, bugün gelen turist sayısı itibariyle övünülecek bir rakama ulaştığını kaydeden Atalay, ?Eğer Alanya'yı bir proje olarak düşünürsek, ?Bu projenin vazgeçilmezi olan benim meslektaşlarım, gazeteci arkadaşlarım bu hizmeti en iyi şekilde verebilsinler.' diye biz Basın İlan Kurumu olarak elimizden geleni yapıyoruz. Gerçekten iyi yoldasınız, buranın çok güzel bir basını var.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber