Kıranardı yol çalışması devam ediyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kıranardı bölgesine Çay Bağları'ndan giden yolda yol genişletme ve düzenleme çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 11:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kıranardı Bölgesine Erciyes Dağı Yolu ile bağlandı sağlandığını ancak bağ ve sayfiye alanı olan bu bölgede özellikle yaz aylarında çok kullanılan yolun Çay Bağları yolu olduğunu belirten Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak Kıranardı Bölgesine çağ bağları semtinden bağlantı yolunda yol genişletme ve düzenleme çalışması yapıyoruz. Bu yol da daha seri ve güvenli ulaşım için özellikle aşağı kesimlerde yolu genişlettik bir de kavşak düzenlemesi yapacağız. Yol çok eğimli olup güvenli şerit oluşturacağız. Ayrıca bu yol üzerinde geniş kaldırım çalışması yaparak yürüyüş yolu olarak ta kullanılmasına imkan tanıyacağız." dedi.

Kıranardı yolunda eğimli kısım da istinat duvarı yapılacağını bunun için açılan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgilerin Belediyenin internet sayfasında yer aldığını ifade eden Büyükkılıç, Kıranardı Çağ Bağları yolunun bu çalışma bir sayfiye ve bağ yolu almaktan çıkıp bir prestij yolu olacağını kaydetti.

Büyükkılıç, ihalenin 11 Haziran 2012 günü saat: 14.00'te Belediye Encümen salonunda yapılacağını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber