Kazada hayatını kaybeden yazı işleri müdürü, ablası ve annesine hazin tören

Isparta-Konya karayolunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden Mezitli Belediyesi yazı işleri müdiresi ile ablası ve annesi göz yaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2012 16:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aynur Oğuz için Mezitli Belediyesi önünde yapılan törene; Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, törende yaptığı konuşmada, sözün bittiği yerde olduklarını belirtti. Yapabilecekleri tek şeyin ağlamanın dışında, merhume için son görevlerini yerine getirmek olduğunu dile getiren Yıldırım, ?Merhume ile çalıştığım üç yıllık süre içerisinde, görevine son derece bağlı, arkadaşları ile çalışmasında uyumlu bir dönem yaşadık. Kendisini, belediye başkanı olduğum zaman tanımıştım. Ama daha önce çalışan arkadaşlarından duyduğum kadarıyla da Aynur Hanım'ın örnek bir arkadaş, çok değerli bir dost, görevini hiç aksatmayan bir kamu görevlisi olduğunu söylediler. Bu kadar kalabalığın olması da ne derece sevilen biri olduğunu bize göstermektedir.? diye konuştu.

Mezitli Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Aynur Oğuz ile ablası Fatma Cumbat (58) ve annesi İklime Tez (74), Mezitli Mezarlığı'na defnedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber