Hastanede yaşanan panik kameralara yansıdı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde dün saat 15.44'te meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki şiddetli depremde paniğe kapılan 98 kişinin hastanelere başvurduğu öğrenildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 13:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaralanan vatandaşlardan 95'i tedavilerinin ardından aynı gün taburcu edildi. Deprem anı ve sonrasında Fethiye Devlet Hastanesi'nde yaşanan panik güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Merkez üssü Ölüdeniz açıkları olan 6.0 büyüklüğündeki şiddetli depremin ardından Fethiye'de artçı sarsıntılar devam ediyor. Büyük depremin ardından ilçede 120'ye yakın irili ufaklı sarsıntılar meydana geldi. Artçı sarsıntılar nedeniyle geceyi sokakta geçiren vatandaşlar, günün ağarması ile normal yaşantısına geri döndü.

Fethiye Kaymakamlığı 6.0 büyüklüğündeki deprem sonrasında 98 kişinin hastanelere başvurduğunu açıkladı. Hastaneye gelen bu kişilerden 95'inin yapılan müdahalelerinin ardından taburcu edildiği bildirilirken, 3 kişinin ise bugün taburcu edildiği öğrenildi.

Öte yandan 6.0 şiddetindeki deprem sonrasında Fethiye Devlet Hastanesi'nde yaşanan panik güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde acil servis kısmındaki hasta ve görevlilerin apar topar hastaneyi terk ettiği görülüyor. Ayrıca hastane bahçesinde bulunan su havuzunun sarsılması ve kaçışan vatandaşların yere düşmeleri de kameralar tarafından kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber