Kozanlı çifçi, TRT Anadolu'dan traktör kazandı

Adana'nın Kozan ilçesinde bir çiftçi TRT Anadolu Televizyonu'nun canlı yayınladığı ?Çiftçiler Yarışıyor-Harman Yeri' programında traktör kazandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2012 17:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapım koordinatörlüğünü Kenan Macit, yönetmenliğini Tamer Kay'ın üstlendiği, Mehmet Çepiç ile Nuray Öcalan'ın sunduğu programın çekimleri birçok vatandaşın katılımıyla Kozan Atatürk Parkı'nda yapıldı. Yarışmaya katılan ve derece yapan tüm yarışmacılara 100 bin liranın üzerinde çeşitli tarım aletleri hediye edildi.

Canlı yayında Kozanlı iki aile kıyasıya yarıştı. Birinci olan Özdemir ve Tülay Uyumaz çifti, yarışmanın finalinde yapılan çekilişte traktörü kazanan aile oldu. Yarışmayı finalde kaybeden İbrahim ve Elif Erkek çiftine değişik hediyeler verildi.

Kozan Koleji Halk Oyunları ekibinin renk kattığı programının sunucusu Mehmet Çepiç, 3 saat süren canlı yayın için verdiği katkılar nedeniyle Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'a teşekkür etti.

Programa katılan AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, hükümetin çiftçilere ayrı bir önem verdiğini söyledi. Gürkan, ?Tarihi ve kültürel dokusu güzel ilçemizi ülkemize en iyi şekilde tanıtan başkanımıza ve çiftçilerimiz için böyle bir programı düzenleyen TRT ekibine teşekkür ediyorum.? dedi.

Belediye Başkanı Özgan ise Kozanlı bir çiftin yarışmada traktör kazanmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. Programa Kozan Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, işadamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber