4 yanımız zehir zulası

GÜVENLİK güçleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 02:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
GÜVENLİK güçleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Sadece dünün uyuşturucu bilançosu:

- VAN Başkale'de bir eve düzenlenen operasyonda, toprağa gömülü vaziyette 175 kilo toz esrar ele geçirildi. Bir kişi gözaltında..

- İZMİR'DE düzenlenen iki ayrı operasyonda, 98,5 kilo esrar ve 241 ecstasy hap ele geçirildi. Operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı.

- KOCAELİ'de polis ekiplerince şüphe üzerine durdurulan otomobilde, 30 kilogram eroin maddesi ele geçirildi.

- GAZİANTEP Nizip'te sürücüsünün ''dur'' ihtarına uymayarak, kaçıp terk ettiği araçta, 200 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

Muhabbet kuşları öttü 20 kilo eroin ortaya çıktı

ZEHİR tacirleri, son kaçakçılık işinde kuşları kullandı. Ancak polis bu oyuna gelmeyerek 20 kilo eroini ele geçirdi, kaçakçılık için kullandığı kuşlar fayda getirmedi.

İstanbul Narkotik polisi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığından şüphelendikleri Gani B.'yi takibe aldı. Taksim'de restoran işleten Gani B.'nin Van'a uyuşturucu almaya gittiği belirlendi. İstanbul polisi ile Van polisinin ortaklaşa operasyonunda Gani B. suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Gani B.'nin otomobilinin bagajında yapılan aramalarda 20 kilo 830 gram eroin ele geçirildi.

Zanlının polislerin dikkatini çekmemek için eroin yüklediği otomobilinin arka koltuğuna, papağan, muhabbet kuşu ve civcivlerle dolu kafesler koyduğu tespit edildi. Eş zamanlı operasyonlarda şebeke üyeleri Abdulhamit K., Tahirhan K., Gökhan B. ve Recep K.'da yakalanarak gözaltına alındı. Recep K. dışındaki zanlılar mahkemece tutuklandı. (Devrim TOSUNOĞLU / İSTANBUL)

Saçlar yalan söylemez

NARKOTİK polisinin Etiler, Arnavutköy ve Bebek'te sosyeteye uyuşturucu satan bir şebekeye yönelik operasyonunda kullanıcı oldukları gerekçesiyle gözaltına alınanların test sonuçları savcılığa ulaştı. Dört ay önceki operasyonda aralarında müzisyen ve işadamlarının da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Bu kişilerden alınan kan ve saç telleri Adli Tıp Kurumu tarafından incelendi. Müzisyen Ozan D. ile iş adamları Mehmet Salih D. ve Cenker Ü.'nün test sonuçlarında kokain ve esrar izine rastlandı. Kamil Engin Y.'nin sonuçları temiz çıktı.

'Vicdan' mücadelesi

UYUŞTURUCUYA karşı mücadelede dedektör köpekler önemli görevler üstleniyor. Adana Ceyhan'da Jandarma'nın operasyonlarda kullandığı Vicdan ve Talaz kaçakçılara göz açtırmıyor. AA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber