Tamer Kıran: Eriksson ile görüştüm

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, futbol takımının teknik direktör arayışıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek, üzerinde durdukları ve görüştükleri isimleri yarın yönetim kuruluna sunacağını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 16:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen Ersan Adem Gülüm'ün imza töreninin ardından basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını cevaplandıran Kıran, teknik direktör adaylarının isimlerini yarın yönetime sunacağını kaydetti.

Tamer Kıran Beşiktaş'a getirecekleri hoca konusunda şu ana kadar bir çok hoca ile görüştüğünü söyledi. Kıran, ?Biz yerli ve yabancı diye ayırt etmiyoruz. Maliyete bakıyoruz bir bütçemiz var ve bunu tutturmak için elimizden geleni yapacağız. Olmazsa alternatif arayışına gireceğiz. Ama ben hallolacağını düşünüyorum.? dedi.

Tamer Kıran, ?Uzun bir süredir teknik direktör ile ilgili çalışmalara devam ediyoruz. Görüştüğümüz isimler var. Bu isimleri en asgari düzeye indirdik. Yarın yapacağımız yönetim kurulu toplantısında bunları tartışmaya sunacağım.? dedi.

ERİKSSON İLE GÖRÜŞTÜM

Tamer Kıran, bir basın mensubunun sorusu üzerine ise Eriksson ile görüştüğünü doğrulayarak, ?Eriksson görüştüğüm hocalardan bir tanesi. Diğer hocalarla olduğu gibi Eriksson ile olan görüşlerimin sonucunu yarın yönetime sunacağım. Yarın ne olacağını göreceğiz.? dedi.

Tamer Kıran, istifa eden fahri yönetim kurulu üyesi İbrahim Altınsay'a teşekkür ederek, ?Öncelikle İbrahim Altınsay'a teşekkür ederim. 45-50 gün bizimle oldu. İstifa mektubunu dün bana yollada. Gerekçesi ise başkan ve komiteden gerekli desteği göremediği şeklinde. Hoca konusu spekülatif gibi geliyor. İleride ne zaman ihtiyaç duyarsak arayabilecğimizi biliyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber