Erciş'te fırtına: 1 yaralı

Van'ın Erciş ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle hasarlı bir binadan kopan moloz parçasının polis otosunun üzerine düşmesi sonucu bir kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 19:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erciş'te fırtınanın yol açtığı hasar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Ercişli Emrah Caddesi'nde bulunan Gürbüz İş Merkezi'nin depremde hasar gören çatısından fırtınanın etkisiyle kopan moloz parçaları, cadde üzerinde seyir halindeki polis otosunun üzerine düştü. Araçtaki polis memurlarından Yavuz D. vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Vatandaşlar tarafından araçtan çıkartılan yaralı polis memuru, ambulansla Erciş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından, polis memurunun hayati tehlikesini bulunmadığı bildirildi.

Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı ve İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Kel olayın yaşandığı cadde üzerine gelerek incelemelerde bulundular.

Bu arada, fırtına Çınarlı Caddesi üzerinde bulunan bir binanın çatısını da uçurdu. Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber