Gümüşhane'de atık su arıtma tesisi için sözleşme imzalandı

Gümüşhane kent merkezinde yapılacak olan atık su arıtma tesisi ve ek kolektör hattı yapımı için yüklenici firma ile sözleşme imzalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 15:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, yapımına en yakın sürede başlanılacak ve 500 günde bitirilecek olan atık su arıtma tesisi ve ek kolektör hattının tamamlanması ile şehrin atık su probleminin çözülmesinin hedeflendiğini söyledi.

Başkan Mustafa Canlı, ?Gümüşhane Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile çevre konusunda çok ciddi mesafeler kat ediyoruz. Çevreye karşı duyarlı bir belediye olarak bu projemizi hayata geçiriyoruz. İhalesi yapılıp sözleşmesi imzalanan ve en yakın zamanda yapımına başlanacak olan atık su arıtma tesisi sayesinde ilimiz daha sağlıklı ve daha temiz bir hal alacaktır. Bu projemiz ile Gümüşhane'nin gözbebeği olan Harşit Çayı daha temiz bir yapıya kavuşacaktır. Bu arıtma tesisinin yapılması şehrimiz ve çevremiz için büyük önem taşımaktadır. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.?

Yapımı 500 gün içerisinde tamamlanması planlanan atık su arıtma tesisi ve ek kolektör hattı yapımının, yaklaşık maliyetinin 7 milyon 21 bin TL olacağı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber