MASİAD'ın yeni yönetimi Manisa Valisi Daşöz'ü ziyaret etti

Manisa Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı Muhittin Çalımcı ve Yönetim Kurulu, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2012 16:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalımcı, Vali Daşöz'e derneğin çalışmaları hakkında bilgi vererek, ?Üyelerimiz, piyasalarda daralan pazardan pay almaktan ziyade, yeni pazarlar bulabilsin istiyoruz. 'Kardeş Okul-Kardeş Kurum' projeniz çerçevesinde bize verilmiş iki okul var. Bunlardan biri Şehzadeler İlköğretim Okulu, diğeri de Sancaklıbozköy İlköğretim Okulu. Buralara gereken desteği sağlıyoruz. Ayrıca kendi üyelerimizin, eğitim konusunda daha aktif çalışmalarını istiyoruz.? dedi.

Vali Daşöz ise, ?Manisa, ülkemizin lokomotif illerinden biri. Burada çok önemli işadamlarımız var, sanıyorum önemli bir bölümü de sizlerin üyesi. Türkiye sadece kendi içinde değil, bölgesinde de, dünyada da önemli bir aktör olarak her geçen gün gelişiyor. Son krizleri en iyi atlatan ülke konumunda. Türkiye modelinin konuşulmaya başladığı bir dönemdeyiz. Sizlerin yeni pazar anlayışına öncülük etmeniz, üst kuruluşlarınızla işbirliği halinde insanlarımızı yeni pazarlara, yeni fırsatlara ulaştırmanız bizler için de büyük bir değer ifade ediyor. Arkadaşlarımızın dünyayla entegrasyonunda, olup bitenleri görmelerinde, fırsatları değerlendirmelerinde çok büyük yarar var. Sosyal sorumluluk anlamında ?Kardeş Okul-Kardeş Kurum' projesindeki olumlu yaklaşımlarınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu ile birlikte hizmet edecek olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber