Çankaya'da asfalt çalışmaları hızlandı

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, artan sıcaklara aldırmadan tüm bölgelerde asfaltleme faaliyetlerine hız vererek, Çankaya'da asfalt sorununa çözüm üretmeye çalışıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2012 13:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Önceki kış aylarının sert geçmesiyle aşınan yollarda oluşan problemleri çözmeye çalışan ekipler, alt yapı kuruluşlarının bir aylık periyotta defalarca kazdığı sokakları kapatmaya çalışıyor.

Sezonun açılmasıyla asfaltlama çalışmalarına Bahçelievler çevresinde altyapı için açılmış olan çukurları kapatıp yamayan Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, aynı sokakların birkaç aylık zaman diliminde defalarca kesilmesi üzerine semt sakinlerinin mağdur olmaması için bölgeden ayrılamıyor. Bahçelievler 53 ve 54. Sokaklar ve çevresinde onarılan yollar bu kez bir başka altyapı kuruluşu tarafından kesilince ekipler aynı noktadaki çukurları 3. kez kapatıp yamamak zorunda kaldı. Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, AYKOME ile masabaşında yapılan görüşmelerin sokağa yansımalarından tam olarak sonuç alınamadığını dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber