Kuveyt Türk, 'Bankacılık Üssü ve Yaşam Alan'ı temeli atıldı

Kocaeli'nin Çayırova ilçesine bağlı Şekerpınar mevkiinde Kuveyt Türk, Bankacılık Üssü ve Yaşam Alan'ının temelini attı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2012 22:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kuveyt Türk'ün büyüme hedefine paralel olarak, çalışanlar ve müşteri memnuniyeti odaklı bir yaklaşımla daha çağdaş ve konforlu, sektörde örnek gösterilecek yeni Bankacılık Üssü ve Yaşam Alanı'nın temeli atıldı. Temel atma törenine, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Kuveyt Türk Bankası Genel Müdürü Ufuk Uyan ve üst düzey protokol katıldı. Şekerpınar bölgesinde hizmete girecek yeni tesis, bir operasyon merkezi ve bankacılık üssü olmasının yanı sıra ?yaşam merkezi? olarak tasarlandı.

2013 yılı Haziran ayı içerisinde açılışı gerçekleştirilecek olan Bankacılık Üssü'nün içerisinde, ofisler, data center, call center, konferans salonu, açık ve kapalı spor tesisleri, havuz, misafirhane, kafeterya, ve restoranlar yer alacak. Toplamda 120 bin 340 metrekare inşaat alanına sahip proje tamamlandığında, sektörde uluslar arası örnek olarak gösterilebilecek, güçlü teknolojik altyapıya sahip etkili bir mimari ile inşa edilmiş esnek ve fonksiyonel kullanım alanları olan insana saygılı ve çevreye duyarlı bir tesis hizmete girmiş olacak.

AKILLI BİNA TEKNOLOJİSİNE SAHİP OLACAK

Gerçekleştirilen temel atma töreninde bir konuşma yapan Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, ?İlk on banka arasında olmayı hedefleyen bir katılım bankası, hizmetleri ile örnek faaliyetleri ile öne çıkan kurumumuz bu çerçevede maliyetlerinde kontrollü ve toplu olara müşterilerinin ihtiyaçlarını uygun dizayn edilmesini de son derece önem arz ediyor. Burası da bu anlamda bir merkez oluyor. Operasyon merkezleri burada faaliyet gösterecek. Bizlerde buraya gelerek ilk harcı atmaktan son derece memnunuz. İnşallah en kısa zamanda tamamlanmasını da görürüz. İnşallah hayırlara vesile olur ve beldemize hayırlı hizmetler vermeyi nasip eder.? dedi. Ardından konuşan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, ?Dünya krizlerle boğuşurken Türkiye rekor üstüne rekor kırıyor. Bundan Çayırova'mız da nasibini alıyor. Çayırova ilçesi olarak yeni bir vizyon yarattık. Bu yapılan yatırım bizim vizyon planımızla örtüşen bir yatırımdır. Bizler Çayırova'da artık sanayi olsun istemiyoruz. Daha çok ticaret, bankacılık üstleri, holding merkezleri eğitim merkezleri gibi yatırımların Çayırova'mıza gelmesini istiyoruz.? şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından okunan dua ile butona basılarak temel atma töreni gerçekleştirildi.

Açılış sonrası Genel Müdür Ufuk Uyan, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'ı yapılması planlanan üssün maketinde nelerin yer alacağı konusunda bilgilendirdi.

Cihan Haber Ajansı (Cihan)'na açıklamada bulunan Uyan, "Kurum olarak 23 yıldır Türkiye'de önemli yatırımlara imza attık. Burada bir operasyon merkezinin temelini attık. Tamamlandığında inşallah yeni istihdamlar oluşturulmuş olacak. Burası saten operasyonel bir merkez haline geldi. Yatırımlarımız bundan sonra da devam edecek.? diye kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber