Hakan Aysev: Dünya çocukları ile sevgiyi paylaşıyoruz

Opera sanatçısı Hakan Aysev, Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nda başarı elde eden öğrencilerin Mirac Kandili'nde naat ve ilahi okumalarından uyduğu mutluluğu belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2012 07:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aysev, ?Ne güzel, burada her dil, her renk var; hep birlikte sevgiyi paylaşıyoruz.? dedi.

10. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları için dünyanın dört bir yanından Türkiye'ye gelen çocuklar, Mirac Kandili'ne seslendirdikleri naat ve ilahilerle renk kattı. İstanbul Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Naat Gecesi'nde Türkmen öğrenci Ruslan Annamammedov ile sahne alan ve ?Sen Mevla'yı Sevende' adlı eseri dillendiren opera sanatçısı Hakan Aysev, atmosferi olumlu ve iyi bulduğunu vurguladı.

Aysev, ?Harikulade bir ortam söz konusu. Tabii bütün güzellikler birleşmiş durumda. İlki harika bir gece çünkü Mirac Kandili'ni kutluyoruz. Bunun yanında inanılmaz bir organizasyon olan Türkçe Olimpiyatları'nın bitiş noktasındayız. Dünyanın dört bir yanından gelmiş çocuklarla ilahileri okuyoruz. Hakikaten çok güzel bir şey. Bu organizasyon benim için de özel. Çünkü dünyada bir opera sanatçısının ilahileri okuması ilk. Sevinerek belirteyim, dünyada. bundan önce böyle bir şey olmadı. Ne güzel, burada her dil, her renk var. Sonuç olarak hep birlikte sevgiyi paylaşıyoruz.? ifadelerini kullandı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber