İzmit ve Körfez belediye başkanları fikir alışverişinde bulundu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2012 11:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen buluşmada başkanlar çalışmaları değerlendirdi. Başkanlar, Kocaeli'nde belediyecilik anlamında önemli işler yapıldığı mesajını verdi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ?Kocaeli'nde hizmet veren tüm ilçe belediyeleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde güzel çalışmalar yapıyoruz." dedi. Doğan, bu çalışmaları yaparken birbirleriyle tatlı bir yarış halinde olduklarını kaydederek, "Ancak bu hiçbir zaman ortak hedefimiz olan halka hizmetin ya da dostluğumuzun önüne geçmiyor. Bizler daha iyi nasıl hizmet ederiz diye zaman zaman bir araya geliyoruz. Bu görüşmeler hem işlerimizi değerlendirmeye yarıyor hem de bizlerin bir araya gelmesini sağlıyor.? dedi.

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ise ilçe ilçe farklı hizmetler verdiklerini, ancak amaçlarının daha güzel bir Kocaeli oluşturmak olduğunu dile getirdi. Pehlivan, bu nedenle sık sık bir araya geldiklerini ve çalışmaları değerlendirdiklerini anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber