ASKİ, Hoşdere Caddesi'nde altyapı çalışmalarına yeniden başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASKİ Genel Müdürlüğü, geçen yıl okulların açılması nedeniyle ara verdiği Hoşdere Caddesi'ndeki altyapı yenileme çalışmalarına yeniden başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 14:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyük kısmını geçtiğimiz yıl tamamlayan, ancak vatandaşların mağdur olmaması için ara verilen çalışma alanları, geçici asfaltla kapatılmıştı. Bu yıl okulların tatile girmesinin ardından bölgenin eskiyen yağmursuyu ve atıksu hatlarını yenileme çalışmalarına yeniden başlayan ASKİ, bölgedeki çalışmayı en geç 20 gün içersinde tamamlamayı planlıyor.

ASKİ Genel Müdürlüğü, Başkent'in birçok farklı noktasında, nüfusun artmasıyla yetersiz hale gelen veya eskiyen altyapıyı yenileyerek, sorunları bir bir çözüme kavuşturma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda okulların tatile girmesiyle ve yaz döneminin trafik rahatlığından faydalanarak, özellikle yoğun yerleşim yerlerindeki ana arterlerde çalışmalar yapılıyor. ASKİ ekipleri, Hoşdere Caddesi'nin yıllardır kanayan yarası olan ve geçtiğimiz yıl büyük kısmı tamamlanan altyapı sorununu çözüme kavuşturmayı amaçlıyor.

Bölgede yaşayan vatandaşlardan verilen rahatsızlık için özür dileyen ASKİ yetkilileri, ?Geçtiğimiz yıl başladığımız ve büyük bir kısmını tamamladığımız çalışmalarımıza, okulların açılması nedeniyle ara vermiştik. Şimdi yeniden okullar kapandı ve çalışmalarımıza yeniden başladık. Trafiği de minimum ölçüde aksatacak şekilde sürdürdüğümüz çalışmaları en geç 20 gün içerisinde bitirmeyi planlıyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber