Narlı'ya konaklama tesisi yapılıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Karaacali'ye kazandırılan Narlı Sosyal Tesisleri kapsamında projelendirilen bungola evlerin inşaatına devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 15:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gemlik'te son 10 yıldır metruk halde kaderine terk edilen, ancak Büyükşehir Belediyesi tarafından tadilatları tamamlanarak hizmete açılan Karacaali-Narlı Sosyal Tesisleri, vatandaşlara konaklama imkanı sunacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, metruk haldeyken çevre sakinlerine korku yaşatan, ancak sosyal tesis olarak hizmete sunulduktan sonra vatandaşların uğrak mekanı haline gelen Narlı Sosyal Tesisleri'nde devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa'nın denizini de sahillerini de en güzel şekilde korumaya çalıştığına dikkati çeken Başkan Altepe, ?Halkın denizden yararlanabilmesi amacıyla, tüm sahil boyundaki alanları değerlendiriyoruz. Karacaali Narlı arasındaki yıllar önce kullanılan bu tesis Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetine geçti. Tesisin restoran kısmı geçen yıl hizmete açıldı. Halen buraya ek olarak yapılan ahşap bungola evler, havuz ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.? dedi.

Başkan Altepe, Narlı sosyal tesislerine kazandırılan ek bölümlerle bölgenin daha da hareketleneceğini ifade etti. Altepe şunları söyledi: "Burada yapılan iki katlı ahşap bungola evler tüm Bursalılara hitap edecek. Buraya gelen vatandaşlarımız, isterse havuza girecek, isterse burada konaklayıp dinlenebilecek. Bir ayda tamamlanması planlanan tesisler bu yazdan itibaren devamlı olarak kullanılabilecek."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber